Ontvang de beste online aanbiedingen van Duitsland. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voordelen van bestellen online aanbiedingen in Duitsland
Betrouwbaarheid en zekerheid bij bestellen online aanbiedingen Duitsland

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je alle antwoorden op de meeste gestelde vragen. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@dealmeister.nl.  

icon Veelgestelde vragen DealMeister

Algemeen

Wat is DealMeister.nl?

DealMeister toont de beste actuele online aanbiedingen van webshops uit Duitsland. Hierbij wordt gekeken naar het prijsvoordeel ten opzichte van Nederland. De beste aanbiedingen waar het meeste prijsvoordeel te krijgen is worden in een handig overzicht op de website geplaatst. Wil je meer over DealMeister te weten komen, bezoek dan onze Over DealMeister pagina.

Hoe vaak verschijnen er nieuwe aanbiedingen op DealMeister.nl?

DealMeister zoekt continu naar de meest interessante aanbiedingen van Duitse webshops. Het plaatsen van nieuwe aanbiedingen is dan ook een doorlopend proces en hangt niet vast aan bepaalde tijdstippen.

Zijn alle aanbiedingen inclusief BTW?

Ja, alle getoonde aanbiedingen op DealMeister zijn inclusief BTW.

Zijn alle aanbiedingen inclusief verzendkosten?

Ja, DealMeister toont bij elke aanbieding de kosten om de bestelling naar Nederland te laten leveren. De verzendkosten verschillen per webshop. Mocht je direct te weten willen komen hoeveel verzendkosten je bij een bepaalde Duitse webshop betaalt, bezoek dan onze Webshops Duitsland pagina.

Hoe lang is een getoonde aanbieding geldig?

DealMeister toont twee soorten aanbiedingen, namelijk de aanbiedingen zonder voorafbepaalde geldigheid en de dagaanbiedingen.

Wat is een dagaanbieding?

Dat is een aanbieding welke maar 1 dag geldig is. Een dagaanbieding wordt in het aanbiedingenoverzicht voorzien van een countdown timer, deze geeft aan hoe lang de desbetreffende aanbieding nog geldig is.

Ik heb een vraag over een aanbieding, aan wie kan ik deze stellen?

Mocht je een vraag hebben m.b.t. het bestellen bij een webshop uit Duitsland, kan je deze aan ons stellen door gebruik te maken van ons contactformulier of een e-mail te sturen aan info@dealmeister.nl. Heb je een vraag over de aanbiedingen zelf (het product, prijs etc.) verzoeken wij je om contact op te nemen met de desbetreffende webshop. DealMeister toont alleen de aanbiedingen en gaat niet over het product zelf.

Online bestellen Duitsland

Kan ik als inwoner van Nederland wel bestellen bij webshops uit Duitsland?

Ja, bij de webshops waar DealMeister de aanbiedingen van weergeeft kan je als inwoner van Nederland zonder problemen en zeer gemakkelijk een bestelling plaatsen en laten bezorgen. DealMeister selecteert namelijk alleen aanbiedingen van de webshops waar je als inwoner van Nederland kan bestellen. Het bestellen kan namelijk niet bij elke webshop uit Duitsland.

Welke rechten heb ik als consument indien ik een product bestel bij een webshop uit Duitsland?

Omdat de consumentenrechten Europees zijn vastgelegd is er geen verschil tussen een bestelling bij een Duitse en een bestelling bij een Nederlandse webshop. Je hebt in het buitenland precies dezelfde consumentrechten als in Nederland. Voor meer informatie over wat deze rechten precies zijn, verwijzen we je naar de officiële website van de Europese Unie.

Hoeveel verzendkosten betaal ik voor een bestelling bij een Duitse webshop?

De verzendkosten zijn per webshop verschillend. Zo levert Amazon vanaf 29 euro gratis naar Nederland (betreft producten van Amazon zelf). Andere webshops hanteren verzendkosten vanaf €5,95. Kijk op onze webshops Duitsland pagina voor de specifieke verzendkosten van elke Duitse webshop.

Hoe lang bedraagt de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is per webshop verschillend, meest gebruikelijk is tussen 2-4 werkdagen. Op onze webshops Duitsland pagina vind je de specifieke levertijden van elke webshop.

Tot hoeveel dagen na aankoop kan ik een bestelling retourneren?

Binnen 14 dagen, dit is een consumentenrecht welke Europees is geregeld. Echter heb je bij Amazon in de meeste gevallen zelfs 30 dagen de tijd. Voor meer informatie over je rechten als consument in het buitenland verwijzen we je naar de officiële website van de Europese Unie.

Op welke manieren kan ik mijn bestelling bij een Duitse webshop betalen?

Op Amazon.de is er de mogelijkheid om met iDEAL te betalen (handige tip: de website van Amazon is ook in het Nederlands beschikbaar – gebruik hiervoor de wereldbol in de menubalk). iDEAL is tot op heden alleen op Amazon.de beschikbaar als betaalmethode.  Over het algemeen bieden  de Duitse webshops diverse andere betaalmogelijkheden aan, waaronder betaling met creditcard, PayPal, directe bankoverschrijving en betaling aan de postbezorger. Kijk op onze webshops Duitsland pagina voor de betaalmogelijkheden van elke Duitse webshop.